Bejelentés


HANG-, FÉNY ÉS SZÍNPADTECHNIKA A minőségi hang forrása

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hangosítás

Üdvözöljük honlapunkon!

Ma amikor olyan világot élünk, hogy a "szemünkkel hallgatunk zenét" egy fontos iparággá nőtte ki a magát a hang és fénytechnikai szolgáltatás. Egy egyszerű termékbemutató is nehezen képzelhető el hang és látványelemek nélkül, egy megakoncert sikerének alappillére a jó szakmai és technikai gárda.

Vállaljuk rendezvények, céges rendezvények, konferenciák, koncertek - legyen az élő, playback vagy fél playback hangosítása személyzettel és technikával, vagy csak technikával.
Szabadtéren, stadionokban, csarnokokban, kulturális központokban a megrendelő igényei alapján, a céges rendezvényektől a koncertekig. A különböző rendezvények lebonyolítását a hagyományos analóg, illetve a legmodernebb digitális technológiával valósítjuk meg.

Rendezvények szervezése
Önnek van egy ötlete, de nem tudja hogy kezdjen hozzá szóljon nekünk és mi megtaláljuk önnek a tökéletes előadókat, fellépőket, technikai eszközöket, és ha szükséges ezeket össze fogva egy össze szokott csapat az ön igényeinek megfelelően lebonyolítja a rendezvényét. (Mot-Oros találkozó szervezése,Orosházán az elsőtől - az utolsóig, ami a 6. volt)


Kiváló partnereinknek köszönhetően a különleges kérések teljesítése sem okoz problémát.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, nyugodtan keressen minket az elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!